18 Ekim 2024
6.7 C
Edirne
Ana SayfaEDİRNEGÜNDEMEDİRNESPOR YENİ TEKNİK DİREKTÖR ZAFER ŞAHİN İLE ANLAŞTI

EDİRNESPOR YENİ TEKNİK DİREKTÖR ZAFER ŞAHİN İLE ANLAŞTI

-

Edirnespor yeni Teknik Direktör Zafer Şahin ile anlaştı. Kulüp Başkanı Savaş Üner, kötü giden sonuçlar nedeniyle Arda Denizeri ve ekibinin takımla yollarını ayırdığını söyleyerek, yeni Teknik Direktör Zafer Şahin ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Yaklaşık 2 ay önce Teknik Direktörlük görevine getirilen Arda Denizeri ve ekibinin Edirnesporla yollarını ayırmasının ardından takımın yeni teknik direktör Zafer Şahin oldu. Edirne Spor Kulübü Başkanı Savaş Üner, 25 Kasım stadında basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni Teknik Direktör Zafer Şahin ile Yardımcı Antrenörler Coşkun Öz, Kaleci antrenörü Nuri İhsan Erdoğan’la anlaştıklarını açıkladı.

 Başkan Üner, “Geçtiğimiz hafta teknik heyetle yollarımız ayrıldı. Edirne’nin efsane isimlerinden Arda Denizeri, yardımcılarıyla beraber giden kötü sonuçlardan dolayı kendilerini aflarını istedi ve biz de yönetim olarak kabul ettik. Onlar da yeni gelen ekiple beraber bu değişikliğin iyi geleceğini düşündüler. Bu zamana kadar yapmış oldukları desteklerden dolayı hocalarımıza teşekkür ediyoruz, yollarının açık olmasını diliyoruz. Bugün de biraz hızlı oldu ama böyle olmamız gerekiyordu ve çalışan komitemizle birlikte yeni hocamızı sizlere tanıtmak istedim. Zafer Hocamız Edirne’mize geldi. Yardımcılıklarını da Nuri ve Coşku hocamız üstlendi” dedi.

Edirnespor’un yeni Teknik Direktörü Zafer Şahin ise hem antrenörlük hem de futbol hayatında şampiyonlukları olduğunu belirterek, Edirnespor’da görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Şahin, “İki taraf için de hayırlı olsun. Bir hoca değişikliğine gidildi. Ben de Edirnespor olduğu için seve seve kabul edeceğimi ve eski futbolcu ve takım arkadaşım Aydın’ı arayarak buraya geldim. Hedefleri olan bir takım. Takip ediyorum. Kupa maçlarını izledim, oyuncu gruplarını biliyorum. Hatta son dönemimde benimle birlikte oynayan futbolcu arkadaşlarım da var takımda. Genç bir ekibiz. Play-off odasından uzaklaşması takıma çok şey değiştirmiyor. Bir düşüş yaşanmış, sebeplerini de oyuncu ve yöneticilerle görüştük. Tahmin ediyorum bu arkadaşlara katkı sağlamak için elimizden ne geliyorsa sezon sonuna kadar katkı verip Play-Off’a kalmak istiyoruz. Bu bağlamda önümüzdeki Mersin maçı belki de 12 maçlık periyodun en önemli maçı. Çok şey kaybedilmiş fakat kazanılacak daha fazla şey var. 12 maç 36 puan büyük bir puan. Play-offa kalmak istiyoruz, bu da şehrin desteği ile olacak. Bu başarının da tekrar taraftarları tribünlere getireceğini düşünüyorum.

  Altındağ Belediye Sporda, PTT liginde çalıştım. Ankaragücü’nde yardımcı hocalık yaptım. Eskişehirspor’da yardımcı antrenörlük görevinde bulundum. Artık tek başıma çalışmak istiyorum. Futbolun içinden gelen bir insanım. Hem antrenörlük hem de futbol hayatımda da şampiyonluklarım var” dedi.

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side