8 Eylül 2024
18.8 C
Edirne
Ana SayfaEDİRNEGÜNDEMBAŞKAN GÜRKAN’DAN EŞİ ESRA GÜRKAN’A JEST

BAŞKAN GÜRKAN’DAN EŞİ ESRA GÜRKAN’A JEST

-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törende konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 19 Mayıs’ın aynı zamanda evlilik yıldönümü olduğunu belirterek, törende kendisine eşlik eden eşi Esra Gürkan’a çiçek takdim etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Edirne Belediyesi tarafından ‘Gençlik Yürüyüşü’ düzenlendi. Kortej yürüyüşünün ardından Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törende Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın anlam ve önemine dair bir konuşma yapıldı. Konuşmasının sonunda 19 Mayıs’ın aynı zamanda evlilik yıldönümü olduğunu belirten Başkan Gürkan, seçim kampanyası nedeniyle yıldönümü kutlamasını 28 Mayıs’a ertelediklerini ifade etti.

Başkan Gürkan, “Bugün benim evlilik yıldönümüm. Ama seçim kampanyası nedeniyle yıldönümümüzü kutlamayı 28 Mayıs akşamına bıraktık. 28 Mayıs akşamı biz de hem yıldönümümüzü kutlayacağız hem de Cumhuriyetimizin 2’nci yüzyıl yolculuğunun başlangıcını kutlayacağız.” şeklinde konuştu.
Başkan Gürkan, konuşmasının ardından eşi Esra Gürkan’a çiçek takdim etti.


Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side