14 Aralık 2025
7.9 C
Edirne
Ana SayfaEDİRNEFİZYOTERAPİST ADAYLARI BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

FİZYOTERAPİST ADAYLARI BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

-

Türkiye Fizyoterapistler Günü dolayısıyla Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde ‘Fizyoterapistler Günü Etkinlikleri’ düzenlendi.

Türkiye Fizyoterapistler Günü dolayısıyla Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde etkinlik düzenlendi. Etkinliğe; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgül Erol, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hilal Keklicek, akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan bölüm öğrencisi Melek Çiftçi, fizyoterapistlik mesleğini insanlara şifa olabilmek amacıyla seçtiğini ifade etti.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hilal Keklicek ise, diğer sağlık çalışanları ve branş hekimleriyle etkin iş birliği içinde çalışabilecekleri bir yapıya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgül Erol da, fizyoterapi ve rehabilitasyonun, bireylerin yaşamları boyunca fonksiyonel kapasitelerini ve hareket yetilerini geliştirmeyi hedefleyen tüm yaklaşımları içerdiğini ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından Araştırma Görevlisi Büşra Mehder Akbaş tarafından ‘II. Akreditasyon Öğrenci Farkındalığı Eğitimi’ başlıklı bir sunum gerçekleştirildi. Etkinlik, öğrencilerin beyaz önlüklerini giydiği törenle sona erdi.

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side