17 Mart 2025
14 C
Edirne
Ana SayfaEDİRNEALKOLLÜ SÜRÜCÜ TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI

-

Edirne’de polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayan alkollü sürücü, kovalamaca sonucu yakalandı. Sürücüye yaklaşık 40 bin lira para cezası uygulandı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, seyir halinde olan bir otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu.

A.B. idaresindeki otomobil sürücüsü ise kaçmak için her yolu denedi. Şehir trafiğini adeta birbirine katan alkollü sürücü A.B., kaldırımların üzerinden, ters yönden ve diğer sürücülerin trafik güvenliğini hiçe sayarak kaçmaya devam etti. Kilometrelerce yaşanan kovalamaca sonucu lastikleri patlayan otomobil, Edirne Sanayi Sitesinde yakalandı. Polisler, otomobil sürücüsü A.B. ile yanında yolcu olarak bulunan bir kişiyi gözaltına aldı.
Sürücü A.B., alkol testinde yavaş bir nefesle alkolmetreye üfleyerek polislerin sabrını sınamaya devam etti. Yanında bulunan arkadaşının ikna etmesiyle alkolmetreye üfleyen sürücü A.B., 1.46 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Sürücüye yaklaşık 40 bin lira idari para cezası kesildi. Ayrıca, otomobilde 3 adet tabanca da ele geçirildi.

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side