14 Nisan 2025
15.4 C
Edirne
Ana SayfaDÜNYAVİZESİZ ÇIKIŞ HAYAL OLDU

VİZESİZ ÇIKIŞ HAYAL OLDU

-

Edirnelilerin Yunanistan’a vizesiz günübirlik hayali suya düştü. İl Genel Meclisi Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu’nun raporuna göre çalışmaları yürüten Doğu Makedonya Bölge Valisi Pavlidis’in ani vefatından sonra konu rafa kaldırıldı.
 

   Edirne’de yaşayan vatandaşların komşu ülke Yunanistan’a vizesiz günü birlik giriş çıkış hayali şimdilik rafa kaldırıldı. İl Genel Meclisi Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu’nun raporuyla konuyu gündeme getiren Komisyon üyesi Özcan Tosun, Yunanistan ile vizesiz giriş çıkışlar konusunun şimdilik rafa kaldırıldığını açıkladı.

   Bu konuda dönemin Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile ortak çalışmalar yürüten Doğu Makedonya Bölge Valisi Yorgos Pavlidis’in ani vefatından sonra yerine seçilen yeni valinin görüşüyle ilgili net bir bilgiye ulaşamadıklarını kaydetti. Tosun, bu durumda Edirnelilerin vizesiz giriş çıkış hayalinin şimdilik rafa kaldırıldığını açıkladı.

 

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side